Posted on Leave a comment

Промоција на „Креветизам и хоризонтала“ во Скопје

Издавачката куќа „Прозарт медиа“ ја направи долгоочекуваната скопска епизода од промоцијата на книгата поезија „Креветизам и хоризонтала“ од Пијан Славеј во кафулето „Цреша“.

Настанот беше поддржан од Министерството за култура во рамките на „Нов културен бран“.

 

42495753_1676030595835624_7552902532083744768_n 42268500_1673332066105477_750832773798821888_n

42296300_1673330096105674_8179662063002451968_n 42297063_1673330789438938_5161017326337785856_n 42303782_1673329189439098_1934835552272515072_n 42310995_1673330339438983_2411866647737401344_n   42429511_1673331936105490_2031533923443408896_n42251807_1673328839439133_3242353897892741120_n

42342644_1673330586105625_961060071339458560_n

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.