Posted on Leave a comment

Поезија од Пијан Славеј во Битола

Во битолската Магаза на 22 јуни беше промовирана книгата „Креветизам и хоризонтала“ на Бранислав Николов, фротменот на групата „Фолтин“, издадена под уметничкото име Пијан Славеј.

Изданието е како вели авторот џепно книже-поезија во издание на издавачката куќа „Прозарт медиа “.

35236452_1544703122301706_3106864455846199296_n 36088159_1544702802301738_3185177296088596480_n 36087464_1544703048968380_7066904691661078528_n 36027137_1544703022301716_1687749717275967488_n  36176357_1544703085635043_4476692855556931584_n

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.