Срчки

Срчки - Корица финал половина„Срчки“ е книга поезија на Бранислав Николов, издадена под уметничкото име Пијан Славеј. Дизајнот на корицата е дело на Методи Златанов.

 

 

 

 

 

 

 

За авторот

42310995_1673330339438983_2411866647737401344_n

Николов е перформер, автор и пејач во групата „Фолтин“.