Промоција на „19.“ од Верица Ацеска

Дебитантската книга „19.“ на Верица Ацеска беше промовирана на 25 март во МКЦ клуб.

На промоцијата пред преполната сала настапија актерите Никола Ацески, Емилија Мицевска, Филип Трајковиќ и Ана Стојаноска, во улога и на промотор.

12

314

1513

1016

86

411