Промоција на „Скиселени тикви“ од Саша Станишиќ

Книгата „Скиселени тикви“ од Саша Станишиќ беше промовирана на 24 април во Галерија МКЦ.
Промотори беа Александар Прокопиев и Васко Атанасоски од Бернајс пропаганда.

1 2 3 DSC_1535 DSC_1559 DSC_1579 DSC_1588 DSC_1609b DSC_1614 DSC_1634 DSC_1679 DSC_1752 DSC_1775 DSC_1781 DSC_1805 DSC_1823