Прозарт медиа на Џакарта интернационалниот литературен фестивал

Издавачката куќа Прозарт медиа беше гостин на Џакарта интернационалниот литературен фестивал во Индонезија. Како резултат на повеќето средби меѓу индонезиски и интернационални издавачи и литературни агенти, беа потпишани и неколку договори за објавување на книги.

1 2 3 4 68771875_10217462725951982_7537981746977964032_o 68824014_414745659429782_493934162596593664_n 68878752_414745696096445_6254603076066344960_n 69052709_10217462732512146_412938325003862016_o