Прозарт медиа на Меѓународниот саем на книгата во Истанбул

На покана од Министерството за култура на Турција и ТЕДА, издавачката куќа Прозарт медиа беше гостин на Меѓународниот саем на книгата во Истанбул во ноември 2019 година. На штандот на Прозарт медиа беа остварени бројни контакти со турски и интернационални издавачи и литературни агенти. Штандот на Прозарт медиа го посети и министерот за култура, Хусни Исмаили.

74237612_2304915849613759_5363693036284936192_n73498115_10218038597348407_2132060184216862720_o73262277_2304916089613735_1736328327129464832_n    74701525_2304915552947122_4945993447975682048_n

73381296_2304915612947116_3574897049365118976_n