Креветизам и хоризонтала

Krevetizam i horizontala - Korica Pecat-page-001

ПИЈАН СЛАВЕЈ

КРЕВЕТИЗАМ И ХОРИЗОНТАЛА

„Креветизам и хоризонтала“ е книга поезија на Бранислав Николов, издадена под уметничкото име Пијан Славеј.

branislav

За авторот

Николов е перформер, автор и пејач во групата „Фолтин“.