Monthly Archives: June 2020

Оди, пред да те засакам многу, од познатиот музичар и писател Туна Киремитчи

Tuna Kiremitci

Оди, пред да те засакам многу (2002 г.) е за оние на кои им е познато и љубењето и заминувањето. Носталгија, љубовни разочарувања, брак, тага на предоцното сфаќање еден со друг и борбата да се преживее и покрај болката… Првиот